Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26441
Назва: An effective salting-out assisted liquid-liquid microextraction procedure for determination of cysteine in food supplements
Автори: Diuzheva, Alina
Balogh, József
Studenyak, Yaroslav
Cziáky, Zoltán
Jekő, József
Студеняк, Ярослав Іванович
Балог, Йосип Степанович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вид-во УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Diuzheva A., J. Balogh , Y. Studenyak An effective salting-out assisted liquid-liquid microextraction procedure for determination of cysteine in food supplements / A. Diuzheva, J.Balogh, Y. Studenyak, Z.Cziáky, J.Jekő // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 25 с.
Серія/номер: Аналітична хімія - методи та інструменти;
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26441
Розташовується у зібраннях:АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.