Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26441
Назва: | An effective salting-out assisted liquid-liquid microextraction procedure for determination of cysteine in food supplements |
Автори: | Diuzheva, Alina Balogh, József Studenyak, Yaroslav Cziáky, Zoltán Jekő, József Студеняк, Ярослав Іванович Балог, Йосип Степанович |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Вид-во УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Diuzheva A., J. Balogh , Y. Studenyak An effective salting-out assisted liquid-liquid microextraction procedure for determination of cysteine in food supplements / A. Diuzheva, J.Balogh, Y. Studenyak, Z.Cziáky, J.Jekő // Аналітична хімія - методи та інструменти / Analytical chemistry - methods and instrumentation: електронний збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції (15-17 травня 2019 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2019. – 25 с. |
Серія/номер: | Аналітична хімія - методи та інструменти; |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26441 |
Розташовується у зібраннях: | АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ - МЕТОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AN EFFECTIVE SALTING-OUT ASSISTED LIQUID-LIQUID MICROEXTRACTION PROCEDURE FOR DETERMINATION OF CYSTEINE IN FOOD SUPPLEMENTS.pdf | 393.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.