Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26700
Назва: | Теоретико-методологічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | Заклади харчування, харчування, туризм |
Дата публікації: | гру-2018 |
Видавництво: | Переяслав-Хмельницький |
Бібліографічний опис: | Корсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Теоретико-методологічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі / Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.64-67. |
Серія/номер: | туризм і рекреаці; |
Короткий огляд (реферат): | Харчування у готельно-ресторанній справі |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26700 |
ISSN: | 978-617-7235-50-6 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 42.pdf | 11.02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.