Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26700
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2019-11-11T21:05:13Z-
dc.date.available2019-11-11T21:05:13Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationКорсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Теоретико-методологічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі / Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.64-67.uk
dc.identifier.issn978-617-7235-50-6-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26700-
dc.description.abstractХарчування у готельно-ресторанній справіuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПереяслав-Хмельницькийuk
dc.relation.ispartofseriesтуризм і рекреаці;-
dc.subjectЗаклади харчування, харчування, туризмuk
dc.titleТеоретико-методологічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузіuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник 42.pdf11.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.