Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26700
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-11T21:05:13Z | - |
dc.date.available | 2019-11-11T21:05:13Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Теоретико-методологічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі / Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.64-67. | uk |
dc.identifier.issn | 978-617-7235-50-6 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26700 | - |
dc.description.abstract | Харчування у готельно-ресторанній справі | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Переяслав-Хмельницький | uk |
dc.relation.ispartofseries | туризм і рекреаці; | - |
dc.subject | Заклади харчування, харчування, туризм | uk |
dc.title | Теоретико-методологічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 42.pdf | 11.02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.