Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26700
Title: | Теоретико-методологічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | Заклади харчування, харчування, туризм |
Issue Date: | Dec-2018 |
Publisher: | Переяслав-Хмельницький |
Citation: | Корсак Р. В., Арсиненко Н. О., Годя І. М. Теоретико-методологічні засади концепції "Впізнаваної безпеки" у сфері харчових послуг вітичизняної туристичної галузі / Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації", 25 грудня 2018 р., м.Переяслав-Хмельницький. Вип.42. - С.64-67. |
Series/Report no.: | туризм і рекреаці; |
Abstract: | Харчування у готельно-ресторанній справі |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26700 |
ISSN: | 978-617-7235-50-6 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 42.pdf | 11.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.