Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26807
Title: Корекція силової підготовленості студентів жіночої статі засобами гімнастики і фітнесу.
Other Titles: Power readiness correction of female students by gymnastics and fitness means
Authors: Товт, Валерій Адальбертович
Звонар, Василь Васильович
Мельнік, Віктор Михайлович
Сусла, Вікторія Ярославівна
Keywords: КОРЕКЦІЯ СИЛОВОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ СТУДЕНТІВ ЖІНОЧОЇ СТАТІ ЗАСОБАМИ ГІМНАСТИКИ І ФІТНЕСУ, Силова підготовка, гімнастика, фітнес, студенти
Issue Date: 2019
Publisher: ДУ «Український інститут стратегічних досліджень Міністерства охорони здоров'я України»
Citation: Товт В.А. Корекція силової підготовленості студентів жіночої статі засобами гімнастики і фітнесу/ В.А.Товт, В.В.Звонар, В.М.Мельник, В.Я.Сусла: Науково-практичний журнал «Україна. Здоров’я нації, № 2(55) 2019 р. – С.206-207.
Series/Report no.: №2 (55);
Abstract: Розроблено комплекси для студентів жіночої статі: перший комплекс вправ адаптований до виконання на учбово-тренувальних заняттях в спортивній залі; другий - до самостійного виконання в домашніх умовах. В кожному з комплексів для студентів жіночої статі передбачено по дві вправи на розвиток основних видів силових здібностей: вибухової сили, силової витривалості, статичної сили. Також при складання комплексів силових вправ враховувалася їх дія на ті чи інші групи м’язів з таким розрахунком, щоби гармонійно розвивати м’язи верхніх і нижніх кінцівок, а також м’язи передньої і задньої частини тулуба.
Description: Для перевірки ефективності комплексів вправ силової підготовки в звичайних умовах навчання у ЗВО проведений послідовний педагогічний експеримент. Були сформовані дві вибірки студентів жіночої статі за принципом добровільної участі. В учасників експерименту був відносно однаковий рівень фізичної підготовленості. Кожна група студентів протягом місяця виконувала комплекси силових вправ на заняттях з фізичного виховання під керівництвом викладача та продовжувала їх виконання самостійно вдома. Кожен комплекс виконувався один раз на день за винятком вихідних днів протягом 15 хв. Оцінювання силової підготовленості проводилося за 3-ма тестами та з визначенням інтегральної оцінки. Перевірялися сила м'язів рук, ніг і передньої частини тулуба.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/26807
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичного виховання
Наукові публікації кафедри фізичного виховання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези 19.docx17.65 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.