Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34424
Название: | Сучасні підходи використання тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі для управління персоналом. |
Другие названия: | MODERN APPROACHES TO THE USE OF TRAINING TECHNOLOGIES IN THE HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS FOR PERSONNEL MANAGEMENT |
Авторы: | Корсак, Роман Володимирович Колісник, Галина Миколаївна |
Ключевые слова: | готель,ресторан, тренінгоі технології, маркетинг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, ресторан «Карпати». |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Віснук Сумського національного аграрного університету. |
Библиографическое описание: | Колісник Г. М., Корсак Р. В., Лакас В. В. Сучасні підходи використання тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі для управління персоналом. Віснук Сумського національного аграрного університету. Економіка і менеджмент. 2020. № 1 (83). С. 77-83. |
Краткий осмотр (реферат): | У статті зазначено, що управління людськими ресурсами розвивається швидкими темпами. Вакансії менеджери пропонують внутрішнім кандидатам. Тренінг розглядається як інструмент підвищення рівня професіонального розвитку персоналу та рівня їх компетентності. Зазначено, що сучасні тренінгові програми з питань управління персоналом в готельно-ресторанному бізнесівключають в себе комплекс спеціалізованих програм з питань: систематичного навчання і дозволяють вирішувати важливі питанняі проблеми у підготовці персоналу готельно-ресторанного комплексу, сприяють формуванню кадрового потенціалу підприємства, мотивують працівників до якісної професійної роботи, зменшують плинність кадрів. |
Описание: | На даний часвУкраїні стратегічне управління людськими ресурсами розвивається швидкими темпами, роботодавці дуже інтенсивно стали інвестувати в людський капітал. Вакансії на підприємствах частіше заповнюються виключно внутрішніми кандидатами. В українській практиці головний канал пошуку кадрів - рекомендації знайомих, колег і співробітників, а вирішальні критерії – вік і технічні спеціальні навички. Для удосконалення української практики підбору персоналу необхідно в майбутньому створювати різні розробки та застосовувати інноваційні методи. Сучасна ситуація на ринку праці вимагає використання нових технологій в готельно-ресторанному бізнесі. Працівник повинен швидко адаптуватись до умов, саме тому, тренінг - це ідеальний інструмент підвищення професійного рівня і розвитку персоналу, можливість для постійного підвищення рівня професійної компетентності. Важливим етапом при роботі з кадрами на будь-якому підприємстві є якісний підбір персоналу. Від того, наскільки добре набраний персонал, безпосередньо залежать результати роботи організації в цілому: прорахунки в підборі кадрів можуть призвести до економічних втрат компанії, в той час як ефективний підбір співробітників буде вдалим вкладенням грошей. Підбір персоналу вважається ефективним, якщо залучається якомога більше претендентів при найменших витратах. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34424 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
РЕФЕРАТ АНГЛ Колісник Г.М., Корсак Р.В., Лакас В.В..docx | 17.75 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.