Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37334
Назва: Особливості формування професійної компетентності у майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності
Автори: Стеблюк, Світлана Василівна
Ключові слова: освітній ступінь, освітня програма, теоретична та практична підготовка, професійна компетентність, ступенева освіта
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Стеблюк С. Особливості формування професійної компетентності у майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності / С. Стеблюк // Педагогічний процес: теорія і практика. - 2019. - Вип. 1-2. - С. 45-51.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто специфіку підготовки майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності за ступеневою освітою. З’ясовано стан дослідження професійної освіти за напрямами: професійна педагогіка, компетентнісний підхід в освітньому процесі; професійна компетентність майбутніх фахівців економічного спрямування, в тому числі з підприємництва; ступенева освіта. Метою статті є розкрити особливості підготовки майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності на основі змісту освітніх програм в умовах ступеневої освіти. Проаналізовано теоретико-практичну підготовку в коледжі відповідно до Стандарту вищої освіти України, з’ясовано компетентності, якими повинні володіти фахівці: інтегральна, загальні, спеціальні. Автором проаналізовано зміст освітніх програм, частку дисциплін фахової підготовки, практичного навчання в коледжі та університеті. Подано пропозиції щодо удосконалення програм освітньої підготовки за означеною спеціальністю.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37334
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фізичної терапії, реабілітації, спеціальної та інклюзивної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ.pdf145.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.