Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37779
Назва: | Пробопідготовка майонезів торгової марки "Торчин-продукт" для хроматографічного визначення кадмію, кобальту, купруму, меркурію, ніколу, плюмбуму і цинку |
Інші назви: | Sample preparation stage of mayonnaises of «Torchyn-product» trade mark for chromatography determination of Cobalt, Copper, Cadmium, Mercury, Nickel, Lead and Zinc |
Автори: | Зима, С. В. Савринський, Л. І. Щербакан, О. М. |
Дата публікації: | 2001 |
Видавництво: | Поличка "Карпатського краю" |
Бібліографічний опис: | Зима, С. В. Пробопідготовка майонезів торгової марки "Торчин-продукт" для хроматографічного визначення кадмію, кобальту, купруму, меркурію, ніколу, плюмбуму і цинку / С. В. Зима, Л. І. Савринський, О. М. Щербакан // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Н.П. Голуб та ін. – Ужгород : Поличка "Карпатського краю", 2001. – Вип. 6. – С.213-217. – Рез.англ.мовою. – Бібліогр.: с.217 (21 назва) |
Серія/номер: | Хімія; |
Короткий огляд (реферат): | RP HPLC is offered to use for simultaneous determination of a Cobalt, Copper, Mercury, Nickel, Lead and Zinc in food-stuff. Influencing of ultrasonic action on mineralization of mayonnaises of «Torchyn- product» trade mark is investigated. The optimal conditions of sample preparation stage of different types of mayonnaises are selected. Ultrasonic action has decreased the total tame of sample preparation stage of this commodity at 40-50 times. It has allowed to use a HPLC method for the multi-element analysis effectively. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1t98QIYGu2DXsSxBliWGOgMsZwOguxsY0/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37779 |
ISSN: | 0869-0782 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 6 2001 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка _Хімія Вип.6 (2001).pdf | 351.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.