Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38812
Title: Теоретичні аспекти кадрового консалтинг в системі управління персоналом суб'єкта господарювання
Authors: Сабов, Наталія Михайлівна
Keywords: консалтинг, кадровий консалтинг, управління персоналом, функції, завдання
Issue Date: 2021
Citation: Сабов Н. М. Теоретичні аспекти кадрового консалтинг в системі управління персоналом суб'єкта господарювання // Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту, звітності і оподаткування в умовах євроінтеграції: збірник наукових статей випускників з фаху «Облік і оподаткування» // Випуск 11 (2021). – Ужгород, 2021.- С. 86 - 91.
Abstract: В статті зосереджено увагу на тому, що в сучасних умовах господарювання все більше на перший план виходить такий ресурс суб’єктів господарювання як людський капітал. Управління персоналом підприємства є домінуючою стратегією інноваційного розвитку організації. За таких умов кадрове консультування набуває стрімкого розвитку і все частіше зустрічається у практиці різних суб’єктів діяльності. На основі проведених досліджень окреслено коло передумов розвитку консалтингу у сфері управління людським ресурсом; наведено основні цілі та завдання кадрового консультування для оптимізація трудової діяльності підприємства. Розглянуто найпоширеніші функції консалтингу у сфері управління трудовими ресурсами, а також визначено стратегічні напрями кадрового консалтингу.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38812
Appears in Collections:Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту, звітності і оподаткування в умовах євроінтеграції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сабов ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ КАДРОВОГО КОНСАЛТИНГ.pdf633.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.