Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38821
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШуфрич, Світлана Юріївна-
dc.date.accessioned2022-01-24T13:10:29Z-
dc.date.available2022-01-24T13:10:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШуфрич С. Ю. Особливості формування та використання фінансових результатів діяльності готельних підприємств // Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту, звітності і оподаткування в умовах євроінтеграції: збірник наукових статей випускників з фаху «Облік і оподаткування» // Випуск 11 (2021). – Ужгород, 2021.- С. 132 - 140.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38821-
dc.description.abstractВ статті розглянуто схему використання чистого прибутку та місце готельних послуг в структурі діяльності готелю в контексті операційної фінансової та інвестиційної діяльності. Подано характеристику особливостям процесу виробництва та реалізації готельних послуг. Доведено, що, дослідження економічної сутності прибутку неможливе без з’ясування особливостей формування та використання фінансових результатів діяльності готельних підприємств. Запропоновано модель обліку формування фінансових результатів.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectфінансові результатиuk
dc.subjectопераційна діяльністьuk
dc.subjectфінансова діяльністьuk
dc.subjectінвестиційна діяльністьuk
dc.subjectприбуток підприємстваuk
dc.subjectреалізація готельних послугuk
dc.titleОсобливості формування та використання фінансових результатів діяльності готельних підприємствuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту, звітності і оподаткування в умовах євроінтеграції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шуврич ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ФІНАНСОВИХ.pdf544.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.