Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38821
Название: Особливості формування та використання фінансових результатів діяльності готельних підприємств
Авторы: Шуфрич, Світлана Юріївна
Ключевые слова: фінансові результати, операційна діяльність, фінансова діяльність, інвестиційна діяльність, прибуток підприємства, реалізація готельних послуг
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Шуфрич С. Ю. Особливості формування та використання фінансових результатів діяльності готельних підприємств // Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту, звітності і оподаткування в умовах євроінтеграції: збірник наукових статей випускників з фаху «Облік і оподаткування» // Випуск 11 (2021). – Ужгород, 2021.- С. 132 - 140.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто схему використання чистого прибутку та місце готельних послуг в структурі діяльності готелю в контексті операційної фінансової та інвестиційної діяльності. Подано характеристику особливостям процесу виробництва та реалізації готельних послуг. Доведено, що, дослідження економічної сутності прибутку неможливе без з’ясування особливостей формування та використання фінансових результатів діяльності готельних підприємств. Запропоновано модель обліку формування фінансових результатів.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38821
Располагается в коллекциях:Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту, звітності і оподаткування в умовах євроінтеграції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шуврич ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ФІНАНСОВИХ.pdf544.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.