Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38821
Назва: Особливості формування та використання фінансових результатів діяльності готельних підприємств
Автори: Шуфрич, Світлана Юріївна
Ключові слова: фінансові результати, операційна діяльність, фінансова діяльність, інвестиційна діяльність, прибуток підприємства, реалізація готельних послуг
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Шуфрич С. Ю. Особливості формування та використання фінансових результатів діяльності готельних підприємств // Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту, звітності і оподаткування в умовах євроінтеграції: збірник наукових статей випускників з фаху «Облік і оподаткування» // Випуск 11 (2021). – Ужгород, 2021.- С. 132 - 140.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто схему використання чистого прибутку та місце готельних послуг в структурі діяльності готелю в контексті операційної фінансової та інвестиційної діяльності. Подано характеристику особливостям процесу виробництва та реалізації готельних послуг. Доведено, що, дослідження економічної сутності прибутку неможливе без з’ясування особливостей формування та використання фінансових результатів діяльності готельних підприємств. Запропоновано модель обліку формування фінансових результатів.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38821
Розташовується у зібраннях:Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту, звітності і оподаткування в умовах євроінтеграції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шуврич ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ФІНАНСОВИХ.pdf544.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.