Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38919
Title: | Технологія продукції ресторанного господарства |
Authors: | Січка, Іван Іванович |
Keywords: | ресторане господарство |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»– Ужгород 2022. – 57 с. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38919 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТОДИЧКА ТПРГ 2 к 2020.pdf | 388.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.