Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39743
Title: ЗАВДАННЯ, МЕТА ТА ІНСТРУМЕНТИ АНТИКРИЗОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19
Authors: Кіш, Галина Вікторівна
Шпіс, Нікіта Арпадович
Keywords: криза, пандемія COVID-19, антикризове управління, антикризовий менеджмент, ресторанне господарство
Issue Date: 2022
Publisher: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Кіш Г., Шпіс Н. Завдання, мета та інструменти антикризового менеджменту ресторанних підприємств в умовах пандемії Сovid-19. Східна Європа: економіка, бізнес та управління. 2022. Випуску № 1 (34). С. 96-101
Abstract: Стаття присвячена теоретичним питанням дослідження антикризового управління підприємств загалом, та підприємств ресторанного бізнесу, зокрема. Сформовано основну мету антикризового менеджменту для закладів ресторанного господарства. Визначено перелік базових завдань, що постають перед підприємцями ресторанної сфери під час реалізації антикризових заходів в умовах пандемії COVID-19, серед яких: виведення ресторанного господарства з правового статусу банкрута, протидія та діяльність, спрямована на уникнення статусу банкрута, локалізація явищ кризового характеру, стабілізація фінансової діяльності та фінансового стану ресторанного підприємства, запобігання повторного настання явищ кризового характеру та інші. Сформовано перелік інструментів антикризового управління, що може різнитися залежно від виду антикризового менеджменту: чи то з метою профілактики, чи вже безпосередньо в кризових умовах.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/39743
ISSN: 2518-1971
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Східна Європа №1 (34).pdfзбірник2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.