Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4091
Title: До питання про видове різноманіття у сфері ресторанного господарства
Other Titles: Concerning the issue of type variety in the area of catering trade
Authors: Сорокіна, Т.Б.
Keywords: законодавство про ресторанне господарство, ресторанне господарство, класифікація, ресторан, тип закладу ресторанного господарства, клас закладу ресторанного господарства
Issue Date: 2014
Publisher: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Сорокіна, Т. Б. До питання про видове різноманіття у сфері ресторанного господарства [Текст] / Т. Б. Сорокіна // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право / гол. ред. Ю.М. Бисага. – Ужгород : Гельветика, 2014. – Вип. 29. Т. 1. – С. 197–201. – Бібліогр.: с. 200–201 (22 назви).
Series/Report no.: Право;
Abstract: Стаття присвячена загальним питанням правового опосередкування класифікації у сфері ресторанного гос- подарства. На основі аналізу профільної літератури по ресторанному господарству, а також відповідного зако- нодавства представлені окремі класифікації підприємств ресторанного господарства і організаційно-структурних одиниць. Відмічена відсутність належного правового запозичення наявного видового різноманіття у сфері ресто- ранного господарства. Ключові слова: законодавство про ресторанне господарство, ресторанне господарство, класифікація, ресторан, тип закладу ресторанного господарства, клас закладу ресторанного господарства.
Description: The article is devoted to the general issues of the legal classification in the area of catering management. Certain classifications of catering enterprises as well as the organizational and structural units are presented on the basis of analysis of the specialized literature on catering business, as well as relevant legislation. The lack of proper legal assimilation of existing variety is noted in the restaurant industry. Key words: legislation on catering business, catering trade, classification, restaurant, type of catering establishment, class of catering establishment.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4091
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Право Випуск 29 Том 1 - 2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДО ПИТАНН Я ПРО ВИДОВЕ РІ ЗНО МАНІТТ Я.pdf312.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.