Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4091
Название: До питання про видове різноманіття у сфері ресторанного господарства
Другие названия: Concerning the issue of type variety in the area of catering trade
Авторы: Сорокіна, Т.Б.
Ключевые слова: законодавство про ресторанне господарство, ресторанне господарство, класифікація, ресторан, тип закладу ресторанного господарства, клас закладу ресторанного господарства
Дата публикации: 2014
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Сорокіна, Т. Б. До питання про видове різноманіття у сфері ресторанного господарства [Текст] / Т. Б. Сорокіна // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право / гол. ред. Ю.М. Бисага. – Ужгород : Гельветика, 2014. – Вип. 29. Т. 1. – С. 197–201. – Бібліогр.: с. 200–201 (22 назви).
Серия/номер: Право;
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена загальним питанням правового опосередкування класифікації у сфері ресторанного гос- подарства. На основі аналізу профільної літератури по ресторанному господарству, а також відповідного зако- нодавства представлені окремі класифікації підприємств ресторанного господарства і організаційно-структурних одиниць. Відмічена відсутність належного правового запозичення наявного видового різноманіття у сфері ресто- ранного господарства. Ключові слова: законодавство про ресторанне господарство, ресторанне господарство, класифікація, ресторан, тип закладу ресторанного господарства, клас закладу ресторанного господарства.
Описание: The article is devoted to the general issues of the legal classification in the area of catering management. Certain classifications of catering enterprises as well as the organizational and structural units are presented on the basis of analysis of the specialized literature on catering business, as well as relevant legislation. The lack of proper legal assimilation of existing variety is noted in the restaurant industry. Key words: legislation on catering business, catering trade, classification, restaurant, type of catering establishment, class of catering establishment.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4091
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Право Випуск 29 Том 1 - 2014

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ДО ПИТАНН Я ПРО ВИДОВЕ РІ ЗНО МАНІТТ Я.pdf312.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.