Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4091
Назва: До питання про видове різноманіття у сфері ресторанного господарства
Інші назви: Concerning the issue of type variety in the area of catering trade
Автори: Сорокіна, Т.Б.
Ключові слова: законодавство про ресторанне господарство, ресторанне господарство, класифікація, ресторан, тип закладу ресторанного господарства, клас закладу ресторанного господарства
Дата публікації: 2014
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Сорокіна, Т. Б. До питання про видове різноманіття у сфері ресторанного господарства [Текст] / Т. Б. Сорокіна // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право / гол. ред. Ю.М. Бисага. – Ужгород : Гельветика, 2014. – Вип. 29. Т. 1. – С. 197–201. – Бібліогр.: с. 200–201 (22 назви).
Серія/номер: Право;
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена загальним питанням правового опосередкування класифікації у сфері ресторанного гос- подарства. На основі аналізу профільної літератури по ресторанному господарству, а також відповідного зако- нодавства представлені окремі класифікації підприємств ресторанного господарства і організаційно-структурних одиниць. Відмічена відсутність належного правового запозичення наявного видового різноманіття у сфері ресто- ранного господарства. Ключові слова: законодавство про ресторанне господарство, ресторанне господарство, класифікація, ресторан, тип закладу ресторанного господарства, клас закладу ресторанного господарства.
Опис: The article is devoted to the general issues of the legal classification in the area of catering management. Certain classifications of catering enterprises as well as the organizational and structural units are presented on the basis of analysis of the specialized literature on catering business, as well as relevant legislation. The lack of proper legal assimilation of existing variety is noted in the restaurant industry. Key words: legislation on catering business, catering trade, classification, restaurant, type of catering establishment, class of catering establishment.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/4091
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Право Випуск 29 Том 1 - 2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДО ПИТАНН Я ПРО ВИДОВЕ РІ ЗНО МАНІТТ Я.pdf312.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.