Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40946
Title: | Принципи оцінки конкурентоспроможності товарів |
Authors: | Осуховська, М. |
Keywords: | конкурентоспроможність, якість, сегментація ринку, товар, асортимент, параметри |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Говерла |
Citation: | Осуховська, М. Принципи оцінки конкурентоспроможності товарів [Текст] / М. Осуховська // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / ред.кол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Говерла, 2006. – Вип. 19. – С. 33-38. – Бібліогр.: с. 38 (8 назв). – Рез. укр. |
Series/Report no.: | Економіка Випуск 19; |
Abstract: | В умовах ринкової економіки конкурентоспроможність товару – це головний чинник успіху підприємства. Конкурентоспроможність товару випускає оптимальне поєднання якості, ціни, дизайну і можливості післяпродажного обслуговування. У свою чергу конкурентоспроможність товарів залежить від ряду чинників, у зв’язку з чим, поняття конкурентоспроможність достатньо об’ємне. У даній роботі розглядаються основні принципи оцінки конкурентоспроможності товару, яка забезпечує прибутковість підприємств. Кількість бібліографічних посилань – 8, мова українська. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40946 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 19 - 2006 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПРИНЦИПИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТОВАРІВ.pdf | 195.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.