Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40946
Назва: | Принципи оцінки конкурентоспроможності товарів |
Автори: | Осуховська, М. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, якість, сегментація ринку, товар, асортимент, параметри |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | Говерла |
Бібліографічний опис: | Осуховська, М. Принципи оцінки конкурентоспроможності товарів [Текст] / М. Осуховська // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка; збірник наукових праць / ред.кол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Говерла, 2006. – Вип. 19. – С. 33-38. – Бібліогр.: с. 38 (8 назв). – Рез. укр. |
Серія/номер: | Економіка Випуск 19; |
Короткий огляд (реферат): | В умовах ринкової економіки конкурентоспроможність товару – це головний чинник успіху підприємства. Конкурентоспроможність товару випускає оптимальне поєднання якості, ціни, дизайну і можливості післяпродажного обслуговування. У свою чергу конкурентоспроможність товарів залежить від ряду чинників, у зв’язку з чим, поняття конкурентоспроможність достатньо об’ємне. У даній роботі розглядаються основні принципи оцінки конкурентоспроможності товару, яка забезпечує прибутковість підприємств. Кількість бібліографічних посилань – 8, мова українська. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/40946 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 19 - 2006 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ПРИНЦИПИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТОВАРІВ.pdf | 195.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.