Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузан, Оксана | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-07T12:17:36Z | - |
dc.date.available | 2022-11-07T12:17:36Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Зміст до роботи бакалавра. Кузан Оксана. Керівник: Корсак Р. В. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА») | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610 | - |
dc.description | Робота складається з вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 46 позицій та додатків. Загальний обсяг роботи становить 48 сторінок. У першому розділі розглядаються теоретичні аспекти дослідження управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У другому розділі подається аналіз використання методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Саламандра», СК «Деренівська Купіль», Закарпатська область). У третьому розділі розглянуто перспективні шляхи використання сучасних методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У кінці роботи зроблені комплексні висновки, які стосуються даного дослідження. | uk |
dc.description.abstract | Актуальність теми обумовлена тим, що головним у менеджменті ресторанного бізнесу стає стимулювання працівників до розвитку їх здібностей для більш інтенсивної і продуктивної праці. Менеджер ресторанного підприємства повинен орієнтувати працівників на вирішення проблем, що стоять перед закладом харчування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство | uk |
dc.title | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА») | uk |
dc.title.alternative | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА») | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Дисертація | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗМІСТ.docx | 14.23 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.