Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610
Назва: | Управління персоналом у закладі ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Саламандра») |
Автори: | Кузан, Оксана |
Ключові слова: | ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Зміст до роботи бакалавра. Кузан Оксана. Керівник: Корсак Р. В. Управління персоналом у закладі ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Саламандра») |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми обумовлена тим, що головним у менеджменті ресторанного бізнесу стає стимулювання працівників до розвитку їх здібностей для більш інтенсивної і продуктивної праці. Менеджер ресторанного підприємства повинен орієнтувати працівників на вирішення проблем, що стоять перед закладом харчування. |
Опис: | Робота складається з вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 46 позицій та додатків. Загальний обсяг роботи становить 48 сторінок. У першому розділі розглядаються теоретичні аспекти дослідження управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У другому розділі подається аналіз використання методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Саламандра», СК «Деренівська Купіль», Закарпатська область). У третьому розділі розглянуто перспективні шляхи використання сучасних методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У кінці роботи зроблені комплексні висновки, які стосуються даного дослідження. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Дисертація |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертаційні дослідження кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗМІСТ.docx | 14.23 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.