Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610
Title: УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА»)
Other Titles: УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА»)
Authors: Кузан, Оксана
Keywords: ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Issue Date: 2022
Citation: Зміст до роботи бакалавра. Кузан Оксана. Керівник: Корсак Р. В. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА»)
Abstract: Актуальність теми обумовлена тим, що головним у менеджменті ресторанного бізнесу стає стимулювання працівників до розвитку їх здібностей для більш інтенсивної і продуктивної праці. Менеджер ресторанного підприємства повинен орієнтувати працівників на вирішення проблем, що стоять перед закладом харчування.
Description: Робота складається з вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 46 позицій та додатків. Загальний обсяг роботи становить 48 сторінок. У першому розділі розглядаються теоретичні аспекти дослідження управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У другому розділі подається аналіз використання методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Саламандра», СК «Деренівська Купіль», Закарпатська область). У третьому розділі розглянуто перспективні шляхи використання сучасних методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У кінці роботи зроблені комплексні висновки, які стосуються даного дослідження.
Type: Text
Publication type: Дисертація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗМІСТ.docx14.23 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.