Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610
Title: | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА») |
Other Titles: | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА») |
Authors: | Кузан, Оксана |
Keywords: | ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Зміст до роботи бакалавра. Кузан Оксана. Керівник: Корсак Р. В. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА») |
Abstract: | Актуальність теми обумовлена тим, що головним у менеджменті ресторанного бізнесу стає стимулювання працівників до розвитку їх здібностей для більш інтенсивної і продуктивної праці. Менеджер ресторанного підприємства повинен орієнтувати працівників на вирішення проблем, що стоять перед закладом харчування. |
Description: | Робота складається з вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 46 позицій та додатків. Загальний обсяг роботи становить 48 сторінок. У першому розділі розглядаються теоретичні аспекти дослідження управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У другому розділі подається аналіз використання методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Саламандра», СК «Деренівська Купіль», Закарпатська область). У третьому розділі розглянуто перспективні шляхи використання сучасних методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У кінці роботи зроблені комплексні висновки, які стосуються даного дослідження. |
Type: | Text |
Publication type: | Дисертація |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЗМІСТ.docx | 14.23 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.