Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610
Название: УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА»)
Другие названия: УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА»)
Авторы: Кузан, Оксана
Ключевые слова: ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Зміст до роботи бакалавра. Кузан Оксана. Керівник: Корсак Р. В. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА»)
Краткий осмотр (реферат): Актуальність теми обумовлена тим, що головним у менеджменті ресторанного бізнесу стає стимулювання працівників до розвитку їх здібностей для більш інтенсивної і продуктивної праці. Менеджер ресторанного підприємства повинен орієнтувати працівників на вирішення проблем, що стоять перед закладом харчування.
Описание: Робота складається з вступу, трьох розділів, висновків до кожного розділу, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 46 позицій та додатків. Загальний обсяг роботи становить 48 сторінок. У першому розділі розглядаються теоретичні аспекти дослідження управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У другому розділі подається аналіз використання методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Саламандра», СК «Деренівська Купіль», Закарпатська область). У третьому розділі розглянуто перспективні шляхи використання сучасних методів управління персоналом у закладі ресторанного господарства. У кінці роботи зроблені комплексні висновки, які стосуються даного дослідження.
Тип: Text
Тип публикации: Дисертація
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45610
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЗМІСТ.docx14.23 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.