Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45785
Title: Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Годя, Іван Михайлович
Keywords: магістратура, іспит, готельно-ресторанна справа
Issue Date: 2022
Citation: Зміст до методичного видання з підготовки до державного іспиту для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму та міжнародних комунікацій ДВНЗ «УжНУ» / Укладачі: д.іст.н., проф. Роман КОРСАК, к.е.н, доц. Іван ГОДЯ – Ужгород: 2022. – 32 с.
Abstract: Мета державного іспиту полягає у з’ясуванні рівня теоретичних знань і практичних умінь і навичок, які отримали студенти під час опанування нормативних і варіативних дисциплін за програмою підготовки фахівця ОКР «магістр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
Description: Вимоги до здібностей і підготовленості студентів. Під час державного іспиту студенти повинні показати комплексні знання із предметної області, вміти оцінювати потенціал розвитку галузі гостинності з урахуванням потреб різних категорій споживачів та видів туризму, знати аналізувати сучасні тенденції і перспективи розвитку національного та світового ринків сфери обслуговування, розуміти принципи, процеси і технології організації роботи суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45785
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗМІСТ.docx11.38 kBMicrosoft Word XMLView/Open
ПРОГРАМА ДЕРЖАВНОГО ІСПИТУ методичне видання.docx14.45 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.