Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45785
Title: | Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович Годя, Іван Михайлович |
Keywords: | магістратура, іспит, готельно-ресторанна справа |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Зміст до методичного видання з підготовки до державного іспиту для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму та міжнародних комунікацій ДВНЗ «УжНУ» / Укладачі: д.іст.н., проф. Роман КОРСАК, к.е.н, доц. Іван ГОДЯ – Ужгород: 2022. – 32 с. |
Abstract: | Мета державного іспиту полягає у з’ясуванні рівня теоретичних знань і практичних умінь і навичок, які отримали студенти під час опанування нормативних і варіативних дисциплін за програмою підготовки фахівця ОКР «магістр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». |
Description: | Вимоги до здібностей і підготовленості студентів. Під час державного іспиту студенти повинні показати комплексні знання із предметної області, вміти оцінювати потенціал розвитку галузі гостинності з урахуванням потреб різних категорій споживачів та видів туризму, знати аналізувати сучасні тенденції і перспективи розвитку національного та світового ринків сфери обслуговування, розуміти принципи, процеси і технології організації роботи суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45785 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЗМІСТ.docx | 11.38 kB | Microsoft Word XML | View/Open | |
ПРОГРАМА ДЕРЖАВНОГО ІСПИТУ методичне видання.docx | 14.45 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.