Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45785
Название: Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Годя, Іван Михайлович
Ключевые слова: магістратура, іспит, готельно-ресторанна справа
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Зміст до методичного видання з підготовки до державного іспиту для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму та міжнародних комунікацій ДВНЗ «УжНУ» / Укладачі: д.іст.н., проф. Роман КОРСАК, к.е.н, доц. Іван ГОДЯ – Ужгород: 2022. – 32 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета державного іспиту полягає у з’ясуванні рівня теоретичних знань і практичних умінь і навичок, які отримали студенти під час опанування нормативних і варіативних дисциплін за програмою підготовки фахівця ОКР «магістр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
Описание: Вимоги до здібностей і підготовленості студентів. Під час державного іспиту студенти повинні показати комплексні знання із предметної області, вміти оцінювати потенціал розвитку галузі гостинності з урахуванням потреб різних категорій споживачів та видів туризму, знати аналізувати сучасні тенденції і перспективи розвитку національного та світового ринків сфери обслуговування, розуміти принципи, процеси і технології організації роботи суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45785
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЗМІСТ.docx11.38 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть
ПРОГРАМА ДЕРЖАВНОГО ІСПИТУ методичне видання.docx14.45 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.