Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2022-11-17T16:56:43Z-
dc.date.available2022-11-17T16:56:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодичне видання з підготовки до державного іспиту для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму та міжнародних комунікацій ДВНЗ «УжНУ» / Укладачі: д.іст.н., проф. Роман КОРСАК, к.е.н, доц. Іван ГОДЯuk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45787-
dc.descriptionТеоретично розкрити поставлене питання, продемонструвавши комплексні знання з організації готельного та ресторанного господарства; співвідносити теоретичні знання із проблематикою їх практичної реалізації у сучасних умовах; розуміти принципи і процеси організації міжнародного готельно-ресторанного бізнесу та окремих його підсистем (адміністративно-управлінської, соціально-психологічної, економічної, техніко-технологічної), орієнтуватися в основних питаннях організації наданнях послуг на підприємствах готельного та ресторанного господарства; орієнтуватися в основних перспективних напрямах розвитку готельного та ресторанного господарства України; знати теоретичні та практичні основи менеджменту та маркетингу готельно-ресторанного підприємствuk
dc.description.abstractДержавний іспит на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня (ОКР) «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проводиться в усній формі.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectіспит, готельно-ресторанна справаuk
dc.titleМетодичне видання з підготовки до державного іспиту для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»uk
dc.title.alternativeМетодичне видання з підготовки до державного іспиту для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПрепринтuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПРОГРАМА ДЕРЖАВНОГО ІСПИТУ методичне видання.docx14.45 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.