Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2022-11-18T12:06:37Z-
dc.date.available2022-11-18T12:06:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРобоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» єформування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectменеджментuk
dc.subjectресторанні послугиuk
dc.subjectресторанне господарствоuk
dc.titleРобоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeРобоча програмаuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.