Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T12:06:37Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T12:06:37Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності" | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» єформування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | ресторан | uk |
dc.subject | менеджмент | uk |
dc.subject | ресторанні послуги | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.title | Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності" | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Робоча програма | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титульна РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Вступ до спеціальності.docx | 13.02 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.