Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Назва: Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» єформування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності.
Тип: Text
Тип публікації: Робоча програма
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.