Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Title: | Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності" |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності" |
Abstract: | Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» єформування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності. |
Type: | Text |
Publication type: | Робоча програма |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титульна РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Вступ до спеціальності.docx | 13.02 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.