Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Title: Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Keywords: ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Issue Date: 2022
Citation: Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» єформування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності.
Type: Text
Publication type: Робоча програма
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.