Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Название: | Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності" |
Авторы: | Корсак, Роман Володимирович |
Ключевые слова: | ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності" |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» єформування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Робоча програма |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титульна РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Вступ до спеціальності.docx | 13.02 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.