Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Название: Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» єформування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності.
Тип: Text
Тип публикации: Робоча програма
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45798
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титульна РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Вступ до спеціальності.docx13.02 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.