Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2022-11-18T12:56:02Z-
dc.date.available2022-11-18T12:56:02Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКлорсак Р. В.Вступ до фахуuk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45800-
dc.descriptionОсновними завданнями, що мають бути вирішені в процесі вивчення дисципліни є: ознайомитися з поняттям та структурою індустрії гостинності; розглянути історичні етапи формування світової індустрії гостинності; проаналізувати тенденції розвитку світової та вітчизняної індустрії гостинності; проаналізувати особливості управління підприємствами індустрії гостинності; розглянути методи просування послуг в індустрії гостинності.uk
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectготель, готельне підприємство, готельні послуги, готельна індустрія України.uk
dc.titleВступ до фахуuk
dc.title.alternativeВступ до фахуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeІнша текстова публікаціяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВСТУП ДО ФАХУ.docx14.04 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.