Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45800
Название: | Вступ до фаху |
Другие названия: | Вступ до фаху |
Авторы: | Корсак, Роман Володимирович |
Ключевые слова: | готель, готельне підприємство, готельні послуги, готельна індустрія України. |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Клорсак Р. В.Вступ до фаху |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності. |
Описание: | Основними завданнями, що мають бути вирішені в процесі вивчення дисципліни є: ознайомитися з поняттям та структурою індустрії гостинності; розглянути історичні етапи формування світової індустрії гостинності; проаналізувати тенденції розвитку світової та вітчизняної індустрії гостинності; проаналізувати особливості управління підприємствами індустрії гостинності; розглянути методи просування послуг в індустрії гостинності. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Інша текстова публікація |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45800 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВСТУП ДО ФАХУ.docx | 14.04 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.