Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45800
Title: | Вступ до фаху |
Other Titles: | Вступ до фаху |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | готель, готельне підприємство, готельні послуги, готельна індустрія України. |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Клорсак Р. В.Вступ до фаху |
Abstract: | Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності. |
Description: | Основними завданнями, що мають бути вирішені в процесі вивчення дисципліни є: ознайомитися з поняттям та структурою індустрії гостинності; розглянути історичні етапи формування світової індустрії гостинності; проаналізувати тенденції розвитку світової та вітчизняної індустрії гостинності; проаналізувати особливості управління підприємствами індустрії гостинності; розглянути методи просування послуг в індустрії гостинності. |
Type: | Text |
Publication type: | Інша текстова публікація |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45800 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВСТУП ДО ФАХУ.docx | 14.04 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.