Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2022-11-18T12:59:38Z-
dc.date.available2022-11-18T12:59:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801-
dc.descriptionВідповідно до освітньої програми, вивчення дисципліни сприяє формуванню в студентів вищої освіти таких компетентностей:  ЗК5. Концептуальні знання, здобуті у процесі навчання та професійної діяльності, включаючи певні знання сучасних досягнень.  ЗК11. Уміння знаходити та аналізувати інформацію з різних джерел.  ЗК12. Уміння будувати комунікаційну мережу для обміну інформацією та зворотного зв’язку, вести кореспонденцію.uk
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентностіuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКорсак Р. В. Препринт робочої програми Вступ до фахуuk
dc.subjectресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарствоuk
dc.titleПрепринт робочої програми Вступ до фахуuk
dc.title.alternativeПрепринт робочої програми Вступ до фахуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПрепринтuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВСТУП ДО ФАХУ.docx14.04 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.