Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801
Назва: | Препринт робочої програми Вступ до фаху |
Інші назви: | Препринт робочої програми Вступ до фаху |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Корсак Р. В. Препринт робочої програми Вступ до фаху |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності |
Опис: | Відповідно до освітньої програми, вивчення дисципліни сприяє формуванню в студентів вищої освіти таких компетентностей: ЗК5. Концептуальні знання, здобуті у процесі навчання та професійної діяльності, включаючи певні знання сучасних досягнень. ЗК11. Уміння знаходити та аналізувати інформацію з різних джерел. ЗК12. Уміння будувати комунікаційну мережу для обміну інформацією та зворотного зв’язку, вести кореспонденцію. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Препринт |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВСТУП ДО ФАХУ.docx | 14.04 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.