Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801
Title: | Препринт робочої програми Вступ до фаху |
Other Titles: | Препринт робочої програми Вступ до фаху |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Корсак Р. В. Препринт робочої програми Вступ до фаху |
Abstract: | Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності |
Description: | Відповідно до освітньої програми, вивчення дисципліни сприяє формуванню в студентів вищої освіти таких компетентностей: ЗК5. Концептуальні знання, здобуті у процесі навчання та професійної діяльності, включаючи певні знання сучасних досягнень. ЗК11. Уміння знаходити та аналізувати інформацію з різних джерел. ЗК12. Уміння будувати комунікаційну мережу для обміну інформацією та зворотного зв’язку, вести кореспонденцію. |
Type: | Text |
Publication type: | Препринт |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МЕТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВСТУП ДО ФАХУ.docx | 14.04 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.