Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801
Название: | Препринт робочої програми Вступ до фаху |
Другие названия: | Препринт робочої програми Вступ до фаху |
Авторы: | Корсак, Роман Володимирович |
Ключевые слова: | ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Корсак Р. В. Препринт робочої програми Вступ до фаху |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності |
Описание: | Відповідно до освітньої програми, вивчення дисципліни сприяє формуванню в студентів вищої освіти таких компетентностей: ЗК5. Концептуальні знання, здобуті у процесі навчання та професійної діяльності, включаючи певні знання сучасних досягнень. ЗК11. Уміння знаходити та аналізувати інформацію з різних джерел. ЗК12. Уміння будувати комунікаційну мережу для обміну інформацією та зворотного зв’язку, вести кореспонденцію. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Препринт |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
МЕТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВСТУП ДО ФАХУ.docx | 14.04 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.