Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801
Название: Препринт робочої програми Вступ до фаху
Другие названия: Препринт робочої програми Вступ до фаху
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: ресторан, менеджмент, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Дата публикации: 2021
Издательство: Корсак Р. В. Препринт робочої програми Вступ до фаху
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» є формування у студентів мислення, що базується на знанні основ готельно-ресторанної справи, комплексної уяви про сутність гостинності та її складові для практичної діяльності на ринку готельних та ресторанних послуг, ознайомлення з особливостями роботи підприємств індустрії гостинності, формуванні професійної культури та компетентності
Описание: Відповідно до освітньої програми, вивчення дисципліни сприяє формуванню в студентів вищої освіти таких компетентностей:  ЗК5. Концептуальні знання, здобуті у процесі навчання та професійної діяльності, включаючи певні знання сучасних досягнень.  ЗК11. Уміння знаходити та аналізувати інформацію з різних джерел.  ЗК12. Уміння будувати комунікаційну мережу для обміну інформацією та зворотного зв’язку, вести кореспонденцію.
Тип: Text
Тип публикации: Препринт
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45801
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МЕТА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ВСТУП ДО ФАХУ.docx14.04 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.