Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2022-11-19T10:55:50Z-
dc.date.available2022-11-19T10:55:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКорсак Р. В. Технологія продукції ресторанного господарства. Робоа програмаuk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810-
dc.descriptionГоловною метою дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є формування у студентів є формування базових знань з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, оволодіння основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування для отримання готової продукції, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо технологічних процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції та її споживання.uk
dc.description.abstractПрограма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» розроблена для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа» впроваджена відповідно до навчального плану.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectТехнологія продукції ресторанного господарстваuk
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарстваuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeІнша текстова публікаціяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.