Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-19T10:55:50Z | - |
dc.date.available | 2022-11-19T10:55:50Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р. В. Технологія продукції ресторанного господарства. Робоа програма | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810 | - |
dc.description | Головною метою дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є формування у студентів є формування базових знань з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, оволодіння основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування для отримання готової продукції, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо технологічних процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції та її споживання. | uk |
dc.description.abstract | Програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» розроблена для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа» впроваджена відповідно до навчального плану. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | Технологія продукції ресторанного господарства | uk |
dc.title | Технологія продукції ресторанного господарства | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Інша текстова публікація | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титульна. Технологія продукції ресторанного господарства.docx | 13.89 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.