Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810
Название: | Технологія продукції ресторанного господарства |
Авторы: | Корсак, Роман Володимирович |
Ключевые слова: | Технологія продукції ресторанного господарства |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Корсак Р. В. Технологія продукції ресторанного господарства. Робоа програма |
Краткий осмотр (реферат): | Програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» розроблена для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа» впроваджена відповідно до навчального плану. |
Описание: | Головною метою дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є формування у студентів є формування базових знань з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, оволодіння основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування для отримання готової продукції, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо технологічних процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції та її споживання. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Інша текстова публікація |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титульна. Технологія продукції ресторанного господарства.docx | 13.89 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.