Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810
Название: Технологія продукції ресторанного господарства
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: Технологія продукції ресторанного господарства
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Корсак Р. В. Технологія продукції ресторанного господарства. Робоа програма
Краткий осмотр (реферат): Програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» розроблена для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа» впроваджена відповідно до навчального плану.
Описание: Головною метою дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є формування у студентів є формування базових знань з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, оволодіння основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування для отримання готової продукції, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо технологічних процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції та її споживання.
Тип: Text
Тип публикации: Інша текстова публікація
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титульна. Технологія продукції ресторанного господарства.docx13.89 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.