Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810
Title: | Технологія продукції ресторанного господарства |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | Технологія продукції ресторанного господарства |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Корсак Р. В. Технологія продукції ресторанного господарства. Робоа програма |
Abstract: | Програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» розроблена для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа» впроваджена відповідно до навчального плану. |
Description: | Головною метою дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є формування у студентів є формування базових знань з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, оволодіння основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування для отримання готової продукції, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо технологічних процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції та її споживання. |
Type: | Text |
Publication type: | Інша текстова публікація |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титульна. Технологія продукції ресторанного господарства.docx | 13.89 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.