Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: Технологія продукції ресторанного господарства
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Корсак Р. В. Технологія продукції ресторанного господарства. Робоа програма
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» розроблена для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа» впроваджена відповідно до навчального плану.
Опис: Головною метою дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є формування у студентів є формування базових знань з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, оволодіння основними правилами кулінарної обробки продуктів харчування для отримання готової продукції, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо технологічних процесів у закладах ресторанного господарства, випуску кулінарної продукції та її споживання.
Тип: Text
Тип публікації: Інша текстова публікація
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45810
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титульна. Технологія продукції ресторанного господарства.docx13.89 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.