Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46510
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2022-12-23T13:02:47Z-
dc.date.available2022-12-23T13:02:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДодатки. Корсак Роман Володимирович. Використання сучасних методів підбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі. – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2020. – 58 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46510-
dc.descriptionМaster thesis consists of an introduction, three chapters, conclusions of each chapter, general conclusions and list of references, which consists of 51 positions and applications.Total volume of work is 58 pages.uk
dc.description.abstractThe final work of the second (master's) level is devoted to the study of use of modern methods of personnel selection in the hotel and restaurant business.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectготельно-ресторанний заклад, готельно-ресторанні послуги,uk
dc.titleДодатки. Використання сучасних методів підбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі.uk
dc.title.alternativeДодаткиuk
dc.typeImageuk
dc.pubTypeДисертаціяuk
Розташовується у зібраннях:Дисертаційні дослідження кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДОДАТКИ.docx1.05 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.