Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46510
Назва: Додатки. Використання сучасних методів підбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі.
Інші назви: Додатки
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: готельно-ресторанний заклад, готельно-ресторанні послуги,
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Додатки. Корсак Роман Володимирович. Використання сучасних методів підбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі. – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2020. – 58 с.
Короткий огляд (реферат): The final work of the second (master's) level is devoted to the study of use of modern methods of personnel selection in the hotel and restaurant business.
Опис: Мaster thesis consists of an introduction, three chapters, conclusions of each chapter, general conclusions and list of references, which consists of 51 positions and applications.Total volume of work is 58 pages.
Тип: Image
Тип публікації: Дисертація
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46510
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДОДАТКИ.docx1.05 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.