Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46510
Title: Додатки. Використання сучасних методів підбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі.
Other Titles: Додатки
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Keywords: готельно-ресторанний заклад, готельно-ресторанні послуги,
Issue Date: 2020
Citation: Додатки. Корсак Роман Володимирович. Використання сучасних методів підбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі. – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2020. – 58 с.
Abstract: The final work of the second (master's) level is devoted to the study of use of modern methods of personnel selection in the hotel and restaurant business.
Description: Мaster thesis consists of an introduction, three chapters, conclusions of each chapter, general conclusions and list of references, which consists of 51 positions and applications.Total volume of work is 58 pages.
Type: Image
Publication type: Дисертація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46510
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДОДАТКИ.docx1.05 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.