Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46729
Title: Сучасні підходи до формування здорових моделей харчування молоді, яка навчається
Other Titles: Modern Approaches to the Formation of Healthy Eating Habits of Young People that are Studying
Authors: Лепканич, Анна Олександрівна
Миронюк, Іван Святославович
Keywords: Моделі здорового харчування, Концептуальні підходи, Молодь яка навчається
Issue Date: 2022
Publisher: VERBUM – vydavateľstvo KU
Citation: Лепканич Анна, Миронюк Іван. Сучасні підходи до формування здорових моделей харчування молоді, яка навчається [Modern Approaches to the Formation of Healthy Eating Habits of Young People that are Studying]. / А. Лепканич, І. Миронюк // Ružomberské zdravotnícke dni 2022 – XVI. Ročník: zborník z medzinárodnej konferencie. — Ružomberok, 2022. — С. 424-429.
Abstract: Метою дослідження стало визначення основних критерії для формування концептуальних підходів до формування здорових моделей харчування молоді, що навчається в сучасних умовах. На основі результатів попередніх соціологічних досліджень серед студентської молоді в різні періоди організації освітнього процесу було сформовано переліки базових критеріїв та ключових показників, які описують концептуальні підходи до формування моделей здорового харчування молоді, що навчається. Показано, що для кожної групи населення, і навіть окремих підгруп у даних групах, необхідно розробляти низку варіантів моделей здорового харчування, які повинні формуватися на визначених концептуальних підходах з своїми базовими критеріями та ключовими показниками. Дані моделі не можуть бути стандартними і незмінними навіть для окремої групи населення.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46729
ISBN: 978-80-561-0994-6
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підходи моделі харчування студ._тези Руженберок.pdf380.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.