Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46729
Название: Сучасні підходи до формування здорових моделей харчування молоді, яка навчається
Другие названия: Modern Approaches to the Formation of Healthy Eating Habits of Young People that are Studying
Авторы: Лепканич, Анна Олександрівна
Миронюк, Іван Святославович
Ключевые слова: Моделі здорового харчування, Концептуальні підходи, Молодь яка навчається
Дата публикации: 2022
Издательство: VERBUM – vydavateľstvo KU
Библиографическое описание: Лепканич Анна, Миронюк Іван. Сучасні підходи до формування здорових моделей харчування молоді, яка навчається [Modern Approaches to the Formation of Healthy Eating Habits of Young People that are Studying]. / А. Лепканич, І. Миронюк // Ružomberské zdravotnícke dni 2022 – XVI. Ročník: zborník z medzinárodnej konferencie. — Ružomberok, 2022. — С. 424-429.
Краткий осмотр (реферат): Метою дослідження стало визначення основних критерії для формування концептуальних підходів до формування здорових моделей харчування молоді, що навчається в сучасних умовах. На основі результатів попередніх соціологічних досліджень серед студентської молоді в різні періоди організації освітнього процесу було сформовано переліки базових критеріїв та ключових показників, які описують концептуальні підходи до формування моделей здорового харчування молоді, що навчається. Показано, що для кожної групи населення, і навіть окремих підгруп у даних групах, необхідно розробляти низку варіантів моделей здорового харчування, які повинні формуватися на визначених концептуальних підходах з своїми базовими критеріями та ключовими показниками. Дані моделі не можуть бути стандартними і незмінними навіть для окремої групи населення.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46729
ISBN: 978-80-561-0994-6
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Підходи моделі харчування студ._тези Руженберок.pdf380.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.