Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46729
Назва: Сучасні підходи до формування здорових моделей харчування молоді, яка навчається
Інші назви: Modern Approaches to the Formation of Healthy Eating Habits of Young People that are Studying
Автори: Лепканич, Анна Олександрівна
Миронюк, Іван Святославович
Ключові слова: Моделі здорового харчування, Концептуальні підходи, Молодь яка навчається
Дата публікації: 2022
Видавництво: VERBUM – vydavateľstvo KU
Бібліографічний опис: Лепканич Анна, Миронюк Іван. Сучасні підходи до формування здорових моделей харчування молоді, яка навчається [Modern Approaches to the Formation of Healthy Eating Habits of Young People that are Studying]. / А. Лепканич, І. Миронюк // Ružomberské zdravotnícke dni 2022 – XVI. Ročník: zborník z medzinárodnej konferencie. — Ružomberok, 2022. — С. 424-429.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження стало визначення основних критерії для формування концептуальних підходів до формування здорових моделей харчування молоді, що навчається в сучасних умовах. На основі результатів попередніх соціологічних досліджень серед студентської молоді в різні періоди організації освітнього процесу було сформовано переліки базових критеріїв та ключових показників, які описують концептуальні підходи до формування моделей здорового харчування молоді, що навчається. Показано, що для кожної групи населення, і навіть окремих підгруп у даних групах, необхідно розробляти низку варіантів моделей здорового харчування, які повинні формуватися на визначених концептуальних підходах з своїми базовими критеріями та ключовими показниками. Дані моделі не можуть бути стандартними і незмінними навіть для окремої групи населення.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46729
ISBN: 978-80-561-0994-6
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Підходи моделі харчування студ._тези Руженберок.pdf380.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.