Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46789
Название: | Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської області |
Авторы: | Регер, Вікторія |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Регер В. Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської області / В. Регер // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХІ: Ґенеза та цінність досліджень у сфері суспільних відносин / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2021. – С. 175–177. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46789 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
175-177.pdf | 137.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | |
1-6.pdf | 138.03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | |
Prohrama_November_2021_PDF.pdf | 351.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.