Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46789
Название: Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської області
Авторы: Регер, Вікторія
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Регер В. Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської області / В. Регер // Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХІ: Ґенеза та цінність досліджень у сфері суспільних відносин / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Херсон: Посвіт, 2021. – С. 175–177.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/46789
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
175-177.pdf137.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
1-6.pdf138.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Prohrama_November_2021_PDF.pdf351.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.