Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47234
Title: Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Authors: Січка, Іван Іванович
Issue Date: 2022
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І. І. Січка. – Ужгород 2022. – 34 с.
Abstract: Мета навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» – це формування компетенцій з технологічних процесів виробництва й реалізації кулінарної , борошняної ,кондитерської продукції та нопоїв у закладах ресторанного господарства із сировини тваринного та рослинного походження із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів механічної,гідромеханічної та теплової кулінарної обробки, комп’ютерних технологій та інших ресурсів, виготовлення продукції корисної,смачної, якісної та безпечної, як для споживачів, так і для навколишнього середовища;формування навичок та вмінь визначати й оцінювати ознаки, властивості і показники якості продукції ЗРГ, що впливають на рівень забезпечення вимог споживачів у ресторанному бізнесі.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47234
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР ТПРГ 2 к _2022.pdf361.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.