Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47234
Назва: Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Автори: Січка, Іван Іванович
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДВНЗ «УжНУ»
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» / упоряд. І. І. Січка. – Ужгород 2022. – 34 с.
Короткий огляд (реферат): Мета навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» – це формування компетенцій з технологічних процесів виробництва й реалізації кулінарної , борошняної ,кондитерської продукції та нопоїв у закладах ресторанного господарства із сировини тваринного та рослинного походження із заданими властивостями при використанні сучасних технологічних засобів механічної,гідромеханічної та теплової кулінарної обробки, комп’ютерних технологій та інших ресурсів, виготовлення продукції корисної,смачної, якісної та безпечної, як для споживачів, так і для навколишнього середовища;формування навичок та вмінь визначати й оцінювати ознаки, властивості і показники якості продукції ЗРГ, що впливають на рівень забезпечення вимог споживачів у ресторанному бізнесі.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/47234
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР ТПРГ 2 к _2022.pdf361.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.